in

MILICA KEMEZ: Narodu je muka od porodice Đogani

Slatka-Tajna.Eu

-Ne bih puno da pričam o tome, uglavnom sve je ostalo isto kao u „Zadruzi“. Tu nije bilo nikakvog napretka, on ne vidi neke stvari kao ja. Želim da idem naprijed i poželjela sam da to bude s njim. Bora ima problem oko svog stanovanja i stambenog pitanja, ja oko salona. Oboje smo nervozni, veza nam nije imala perspektivu. Poželjela sam da živimo zajedno, ali do toga, nažalost, nije došlo. U javnost se nije puštala realna slika, pisalo se da se volimo, ali u četiri zida se svađamo i dešavaju se stvari koje meni ne odgovaraju. Nemam više snage da se borim za njega – iskrena je Milica Kemez, koja objašnjava i sve o svojoj operaciji.

-Lomila sam dva puta nos, prvi put sa pet godina, a onda i sa dvanaest. Nisam mogla lijepo da dišem. Sredila sam devijaciju, ali i estetski izgled kako bih sada izgledala ljepše. Operacija me je koštala 3.000 eura – kaže Milica Kemez iz bolnice.

U javnosti se dosta špekulisalo o tome kojim se poslom bavila u Švicarskoj. Milica je u više navrata stavila do znanja da je bila hostesa po većim noćnim klubovima.

-Demantujem sve navode da sam se bavila prostitucijom. Radila sam tamo najnormalniji posao, kao hostesa u klubovima. Čitavo veče bih dodavala pića i to je jedino što je stajalo u opisu mog posla – otkrila je ona da bi se potom osvrnula na porodicu Đogani čije je učešće obilježilo treću sezonu popularnog rijalitija.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Mislim da je narodu muka više od svega toga, a pogotovo od porodice Đogani. Rekla bih da je Gagi ispao najveća žrtva, ali bi me svi zbog toga osudili. Sve je išlo preko Luninih leđa, prvo su kćerku gurnuli u rijaliti, da bi potom i oni ušli. Da li im je motiv bio novac ili neki nerazjašnjeni računi iz prošlosti, nisam sigurna – izjavila je Milica Kemez.

Izvor: kurir.rs


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Asano i Sadik za pobjedu Partizana u kišnoj Surdulici

Pobijedili smo prvo poluvrijeme i moramo ostati budni