in

NISU U KONTAKTU OD FINALA: Anabela izgubila Lunu

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica i četvrtoplasirana zadrugarka Anabela Atijas je progovorila o iskustvu i svim nedaćama koje je prošla u “Zadruzi 3”, ali i u kakvom je odnosu sa kćerkom Lunom Đogani i bivšim suprugom Gagijem Đoganijem.

Sa Lunom više nikad neće biti isto

-Ne znam da li me je zvala i pisala, čekajte da provjerim… Od juče, od finala, nismo imale nikakav kontakt. Pisala je Nini. Nisam ni posebno očekivala da će praviti kontakt ponovo neki sa mnom, ja osjećam da sam ja nju izgubila, najiskrenije. To me je ubijalo zadnjih dana, jer sam svjesna da smo izgubile bliskost. I tamo u “Zadruzi” pristala sam da s njom odem na Rajsko ostrvo, jer sam znala da nam je to možda posljednja prilika da budemo tako bliske, same i ono što smo nekada bile. To što priča je jedno, a radi drugo… Ali ne osuđujem je, ima pravo da radi šta želi. Neke stvari treba pustiti. Ja hoću sad da se posvetim svojoj porodici ovdje, da njima nadoknadim, a Luna ima sada neko svoje okruženje u kojem se bolje osjeća.

Izvinjenje Slobi i Kiji

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Pri odlasku u „Zadrugu“ sam pomislila da ću na ovom putu sretatite neke ljude, i imala sam utisak da će sami dolaziti ka meni, tako je i bilo. Znala sam da će na tom putu svako imati pravo da mi kaže šta hoće i kako sam doživljavala susrete sa određenim ljudima, Mića, Zorica, Kristina… I onda se pojavio Sloba. Kraj “Zadruge”, posljednja žurka, znala sam da je to neki znak. I on je nečije dijete, radio najbolje što je mogao… Nisam više ništa željela da osjećam ništa loše ni prema kome, čak sam i tom Marku dala priliku da me razuvjeri, ali ništa – on je pričao da sam ja došla da ga unesrećim. Sloba kad mi je mahnuo i namignuo, imala sam potrebu da mu u toku noći, uz neku pjesmu koja mi je vratila slike iz „Zadruge 1“, priđem i kažem:“Izvini ako sam prema tebi bilo šta pogriješila“. A Marko je imao vremena da pokaže kakav je on, a svi ljudi koji treba da procijene, neka procijene da li sam ja loša ili je on loš. Pa eto, na kraju je i taj Gagi ispao korektan, zbog Nine. Prišao je, pozdravili smo se…

Ljubav s Andrejem nikad nije prestala

-Jasno je, nema šta – naš susret posljednji je bio na tom nivou da nije nejasno šta smo. Kad mi je bilo najteže, rekao mi je:“Ja sad dolazim po tebe, pakuj se i idemo“. Čitav život sam tražila tu vrstu ljubavi i lojalnosti, koju sam samo od njega doživjela. Nikada nisam prestala da ga volim – kaže Anabela, koja je istakla da bi voljela da obnovi bračne zavjete.

-Planirali smo svakako da to uradimo, iako mi papir ništa ne znači i nikada se drugačije nisam osjećala, osim njegovom ženom. Pričali smo o tome i prije „Zadruge“, pa nismo, ali eto, ja bih baš voljela. I Blankica navija, prošli put je bila u stomaku, a sada želi da ide na svadbu (smijeh). Sigurno će se to desiti, ja ionako nisam nikada prestala da osjećam da sam njegova žena.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

SKANDALOZNA IDEJA DODIKOVOG ‘ALTERNATIVCA’: ‘Agresivne migrante treba KASTRIRATI!’

Ovo su simptomi koje ne smijete ignorisati!