in

Javna rasprava – Nacrt Master plana šumske transportne infrastrukture Federacije BiH

Slatka-Tajna.Eu

Master plan uključuje i izradu smjernica i dobrih praksi za građenje i održavanje šumske transportne infrastukture kako bi se smanjio utjecaj na okoliš i društvo, te poboljšali ekonomski efekti, odnosno financijska održivost eksploatacije i transporta šumskih drvnih sortimenata.

U cilju uključivanja šire zainteresirane i stručne javnosti, pozivaju se svi zainteresirani da svoja mišljenja, komentare i/ili prijedloge na Nacrt Master plana šumske transportne infrastrukture Federacije Bosne i Hercegovine dostave putem online Obrasca za konzultiranje javnosti do 20. jula/srpnja 2020. godine do 16:00 sati.

Javna rasprava o Nacrtu Master plana šumske transportne infrastrukture Federacije Bosne i Hercegovine biti će naknadno organizirana u zavisnosti od epidemiološke situacije, o čemu će interesne skupine biti blagovremeno obaviještene.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Prezentaciju o Master planu šumske transportne infrastrukture Federacije Bosne i Hercegovine prikazat će članovi Konzorcija za izradu dokumenta, nakon čega će odgovarati na pitanja dobijena u procesu javnih konzultacija.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Dilema: Ko teže ostavlja cigarete, muškarci ili žene?

AmzCatalog Creator | Amazon Affiliate Catalog Creator Software