in

To je taj duh Beograda koji sam uvijek volio

Slatka-Tajna.Eu

Antonije Pušić, poznatiji kao Rambo Amadeus oglasio se na svom Facebook profilu povodom protesta koji su održani u Beogradu.

On je u svojoj objavi napisao da je oduševljen slikom s beogradskih ulica, gdje mladi i pristojni ljudi izražavaju svoje nezadovoljstvo, te naglasio da je upravo to duh Beograda koji je on uvijek volio.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Opet lijepi ljudi, lijep mlad, pristojan svijet na ulici. Dobro je – mislio sam da ih je sistematski primitivizam otjerao sve odavde. Beograd je sinoć zasijao kao nekad – i ulično osvjetljenje bilo je ljepše – reflektujući se sa tih lijepih lica. Čak je bila i ekipa koja je donijela dušek za plažu, pa posjedala ko na izletu – to je taj duh onog Beograda koji sam uvijek volio. Ako ima ljepših slika iz Beograda, ali i drugih naših lijepih gradova – okačite u komentarima, malo da parim oči. E da – maske i distanca – treba se čuvati. napisao je Amadeus.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Potvrđeno: Ponovo uvođenje restrikcija Hrvatske prema državljanima BiH, Srbije

'SB' U POTOČARIMA; IZ MINUTE U MINUTU: Jeziva tišina, bol i suze; Sve je spremno za ukop žrtava genocida u Srebrenici, pogledajte prizore s lica mjesta… (FOTO)