in

PANDEMIJA MU DOBRO DOŠLA: Umjesto srbijanskih pjevača, angažuju rođaka Dragane Mirković

Slatka-Tajna.Eu

Pjevač Robert Bijelić iz Ljubljane bio je vrijedan tokom vanrednog stanja zbog koronavirusa, pa je dane i noći proveo u svom muzičkom studiju “Trezor” radeći na novim pjesmama. Čim se stabilizovalo stanje oko svjetske pandemije, bratić supruga Dragane Mirković Tonija Bijelića sve je organizovao i za ekranizaciju numere. Budući da su neki kadrovi planirani da se snime u Beogradu, on je odustao od te ideje zbog graničnih mjera predostrožnost, i zato će sve obaviti u Ljubljani.

Naime, Robi je ovih dana snimio dijelove u studiju koji je oplemenjen luksuznim lusterom od svarovskih kristala, kaminom i namještajem. Uz pomoć svojih prijatelja i saradnika, koji su uz njega sve vrijeme, Bijelić je svoju ulogu u spotu iznio na najbolji mogući način. On će narednih dana uraditi još nekoliko kadrova na najljepšim lokacijama Ljubljane, kako bi do kraja mjeseca sve završio i već u junu ispromovisao svoj projekat.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


S obzirom na to da pjevači koji žive van granica Srbije još uvijek nisu počeli s radom, za Roberta su zainteresovani brojni vlasnici diskoteka u dijaspori, koji su uveliko u kontaktu sa njegovim menadžerom Mariom Jozićem. Na oduševljenje mnogih, miljenik Dragane Mirković će najvjerovatnije u junu nastaviti tamo gdje je stao, odnosno ponovo zapjevati vjernoj publici.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Aromatične ćufte

Jelena Gajić trenirala i po kiši i po snijegu