in

“Nezavisne” vjernim čitaocima u četvrtak poklanjaju album

Slatka-Tajna.Eu

Pandemija virusa korona na trenutak je zaustavila planetu ali sport se polako vraća pa će EURO u fudbalu koje je bilo zakazano ovog ljeta biti održano naredne godine.

Mnogi navijači i fudbalski kolekcionari su bili zabrinuti zbog odlaganja EP i činjenice da će morati da čekaju godinu dana do najveće evropske smotre fudbala ali i izlaska novog primjerka albuma sa samoljepljivim sličicama u izdanju slavnog “Paninija”. Ipak, iz poznate italijanske kompanije izašli su su susret svojim vjernim fanovima i na radost svih kolekcionara spremili specijalno izdanje albuma koje će “Nezavisne” u četvrtak 4. juna pokloniti svim svojim čitaocima uz svaki kupljeni primjerak novina na kioscima “Minutica”. “Uz album na poklon je i šest sličica.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


“Dragi kolekcionari, ohrabreni zahtjevima naših mnogobrojnih kolekcionara sa svih kontinenata, ‘Panini’ nije u potpunosti odložio svoje izdavačke planove i projekte vezane za sportske događaje. Radujući se izdavanju zvanične kolekcije UEFA Euro 2020™ sljedeće godine, kreirali smo poseban Preview Album sa samoljepljivim sličicama, posvećen fudbalu. On sadrži 72 strana sa 528 sličica posvećenih predstavljanju reprezentativnih timova, kao i 16 timova koje očekuje održavanje odloženog plej – ofa. Svakoj ekipi je posvećeno 26 sličica. Sličice štampane sa posebnim efektima na najsavremenijim materijalima posvećene su klupskim grbovima i kapitenima”, saopštio je “Panini”.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Hitlerova rodna kuća postaje policijska stanica

Stonoteniseri će igrati plej – of za prvaka