in

Nevjerovatna vila Silvestera Stalonea na prodaju

Slatka-Tajna.Eu

Silvester Stalone, jedan od najpopularnijih i najuspješnijih glumaca svijeta, napravio je ime za sebe u svijetu nekretnina, kreirajući veličanstvene jedinstvene projekte, koji su ispunjeni elegantnim dekorom i umjetnošću. Jedno takvo remek djelo, upravo je stavljeno na prodaju.

Posjed smješten u Los Anđelesu, koji je Stalone kupio 2008. godine, nalazi se u veoma luksuznom dijelu grada, a može se kupiti po cijeni od 3.35 miliona dolara. Vila od oko 500 kvadrata odiše starinskim mediteranskim stilom, koji je vjerovatno povezan sa glumčevim italijanskim porijeklom.

Prostrani otvoreni plan prostora okarakterisan je zasvođenim plafonima, lučnim ulazima i statement drvenim podovima. Dizajniran sa zabavama na umu, prostor sadrži ugodnu dnevnu sobu sa kaminom, prostranu kuhinju sa trpezarijom, odvojenu formalnu trpezariju koja se otvara prema terasi i sobu posvećenu vinu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Tu su i četiri spavaće sobe uz pet kupatila, ali je glavna spavaća soba smještena na spratu glavna zvijezda cijele priče. Ona ima televizor koji se izdiže iz kreveta, kao i kamin, garderobu, predimenzionirano kupatilo i terasu sa spektakularnim pogledom na planine. U kući se takođe nalaze i Staloneove slike, koje su bile izlagane u muzejima i galerijama širom svijeta.

Samo imanje sadrži potok koji ga praktično presjeca, zajedno sa ljetnjom kuhinjom, terasom, bazenom, spa odeljkom i prostorom za logorsku vatru.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Više od 6,3 milijuna osoba zaraženo koronavirusom / Bljesak.info

laughing smijanje