in

NAKON UKIDANJA VANREDNOG STANJA: Marija Šerifović progovorila o datumu koncerta u Beogradu

Slatka-Tajna.Eu

U trenutku kada je Marija Šerifović trebalo da održi četvrti koncert , svijet je zahvatila je pandemija koronavirusa. Iako je publika tri noći u prepunom Sava Centru uživala u muzičkom performansu, planirani četvrti koncert morao je biti pomjeren zbog situacije. Iako je centralni događaj prije same pandemije bio koncert “Druga strana ploče Vol 2”, te i da se za njen koncert gotovo uvijek tražila karta više, Marija je rešila je da bez ikakvih dilema u skladu sa preporukama struke i u dogovoru sa organizatorima donese odluku o novom terminu četvrtog koncerta.

-Nema razloga pošto-poto žuriti i praviti koncert u okolnostima koje nisu predviđene za to. Tačno je da se postepeno stvari vraćaju u normlane tokove, ali jasno je svima da će se na koncert u zatvorenom prostoru sa više hiljada ljudi za sada sačekati. Ja sam u stalnom kontaktu sa ljudima iz „Melos Estrade“ i “Sava centra”, jer svi imaju razumijevanja, a prije svega na prvom mjestu je odgvorno ponašanje u skladu. Ono što je najvažnije za ljude koji su kupili karte za četvrti koncert jeste da smo dobili novi datum. Taman kada pritisak i tenzija malo opadnu, u nadi da ćemo dočekati mirnu jesen, onda mu koncert dođe kao pravi pogodak za sve– ističe Marija.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Kinez baca bombu

BURNO U PARLAMENTU FBIH U KASNIM SATIMA: Zastupnici odbili prijedlog zaključka o ostavci Vlade FBiH i premijera Novalića, PROPAO MAŠIĆEV PLAN…