Jako korisni modni savjeti za muški pol

Slatka-Tajna.Eu

Ako ste jedan od onih muškaraca koji ne prati modu i moda ih ne zanima, na pravom ste mjestu.

Kajiš i cipele uvijek moraju ići zajedno

Pripazite da vam boja kajiša i cipela ne odskače, oni moraju biti dobro iskombinovani. U protivnom biste mogli pogriješiti s cijelom odjevnom kombinacijom. Držite se crne, smeđe ili boje konjaka jer njih je najlakše kombinovati zajedno.

Uskladite košulju i kravatu

Još prije nekog vremena modni znalci su tvrdili da uz košulju obvezno mora ići i kravata u istoj boji. No, s obzirom na to da se vremena mijenjaju, danas više nije tako. Danas se čak preporučuje igranje s nekoliko boja kako biste bili što originalniji. No, ipak, uvijek budite sigurni da su kravata i košulja u skladu, bilo bojom ili stilom. Poigrajte se kravatom s dijagonalama ili tačkicama, ali pazite da ne odskače bojom.

Čarape

Iako se čarape u mnogim kombinacijama ni ne vide, budite oprezni u slučaju kada će se vidjeti. Stoga, izbjegavajte bijele čarape jer gotovo da ne postoji prigoda za koju bi one bile primjerene. Možda jedino kod odlaska na tenis.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Sat

Sat je odličan dodatak koji nadopunjuje svaki stil i mnogi modni stručnjaci savjetuju da ga mora imati svaki muškarac. No, on isto tako mora biti usklađen s ostatkom odjeće. Želite li izbjeći muke s kombinacijama, birajte sat s metalnim remenom koji će odgovarati svakoj kombinaciji.

Naočale

Naočalama možete lako i jednostavno pokazati svoj stil, osobnost i kreativnost. Naočale ne služe samo da bi popravile vid, već mogu popraviti i cjelokupan stil. Potrudite se i odaberite one koje će pristajati vašem obliku lica, stilu i ličnosti.

(Savjetnica.com)


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Jelena i njena saradnica nekada nisu bile u dobrim odnosima: Mira mi uvijek prijeti da će otići kući, da neće više pričati sa mnom

Vilić: Podigli smo nivo sigurnosti za Gordanu Tadić i njenu porodicu