in

Pjevačica prolazi kroz pravu dramu: Tanja Savić ne može da ubijedi supruga da dovede njihovu djecu iz Australije

Slatka-Tajna.Eu

Tanja Savić gorko je zažalila što je dopustila svom suprugu Dušanu Jovančeviću da, u jeku pandemije koronavirusa, odvede njihove sinove Maksima i Đorđa u Australiju.

Naime, iako je prvobitni plan bio da otac i sinovi odu u Australiju iz bezbjednosnih razloga, ali i kako bi dječaci tamo završili školsku godinu, Tanjin suprug promijenio je plan čim je opasnost od širenja koronavirusa prošla.
Jovančević uporno odbija da se sa sinovima vrati u Srbiju, što pjevačicu baca u očajanje, a nedavno je čak i pokušala da dođe do uticajnih političara iz Srbije u nadi da će joj oni pomoći.

– Kada je proglašena pandemija koronavirusa, Tanja i Dušan su se dogovorili da je za bezbjednost njihove djece najbolje da oni sa ocem odu u Australiju. I Dušan i dječaci su tamo rođeni i imaju australijsko državljanstvo, te su tokom karantina mogli da otputuju iz Srbije. Tanja je morala da ostane, a suprug joj je obećao da će stalno biti u kontaktu i da će se sa djecom vratiti čim prođe opasnost od širenja koronavirusa – priča izvor za Alo i objašnjava da pjevačica zbog vanrednog stanja nije mogla da otputuje u Australiju, jer nema državljanstvo te zemlje.

– U prvih nekoliko dana po njihovom odlasku, Tanja ni s kim nije pričala, plakala je po cijeli dan i nije željela da izađe iz kuće. Samo je sjedila u sobi i gledala fotografije svojih sinova i čekala poziv od supruga kako bi mogla da čuje dječake. Tako je provodila dane u karantinu, a čim je ukinuto vanredno stanje u Srbiji, počela je da pritiska Dušana da se sa djecom vrati u Srbiju – priča izvor.

– Ubjeđivala ga je da djeca treba da budu uz majku, da treba da se vrate jer je u Srbiji situacija pod kontrolom. Međutim, Dušan je svaki put pronalazio razlog da odloži povratak, a u jednom trenutku je čak i prestao redovno da joj se javlja – priča izvor i otkriva da je očajna Tanja počela da moli svoje prijatelje da joj pomognu da vrati djecu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Kako nije uspjela da ga na lijep način ubijedi da dovede djecu iz Australije, Tanja je u jednom trenutku počela da mu prijeti. Rekla mu je da će naći način da mu oduzme sinove i da će sve učiniti da Maksim i Đorđe dođu i ostanu u Srbiji – priča izvor i dodaje da je Savićeva riješila da iskoristi poznanstva s moćnim političarima.

– Žalila se svima za koje je mislila da mogu da joj pomognu. Tražila je pomoć i od uticajnih političara jer vjeruje da oni mogu da urade ono što njoj ne polazi za rukom već nedjeljama. Nada se da će se situacija riješiti mirno i da neće morati da prijavljuje supruga da je oteo djecu – kaže na kraju izvor.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Fadil Novalić odbija hranu i vodu, od četvrtka nije ni jeo ni pio

Pizza mafini