in

Održan tajni sastanak u Milićima…

Slatka-Tajna.Eu

Sastanak je održan u hotelu u Milićima, oko 21 sat, a tema razgovora bila je kako izaći iz afere s kriminalnom nabavkom šatora, prikriti tragove kriminala, poravnati međusobno račune i sanirati štetu koja je napravljena, piše na svom blogu narodni poaslanik Nebojša Vukanović.

Vukanović najavljuje kako će jedno od narednih pitanja upućeno entitetskom premijeru biti i tema razgovora sa „prijateljem“, kako je Radovan Višković javno na sjednici Narodne skupštine Republike Srpske nazvao Slavena Ristića, te kako će zatražiti da se objave sva dokumentaciju i detalji kupovine šatora te da se kaže ko će nadoknaditi gotovo pola miliona maraka troškova avionskog prijevoza.

Narodni poslanik Vukanović i dalje čeka da Slaven Ristić i Mićo Mićić odgovore na pitanje gdje su završila 1,4 miliona maraka koja su prikupljena za nabavku respiratora za Opštu bolnicu “Sveti vračevi” u Bijeljini, koliko je kupljeno respiratora i da li su i kada isporučeni.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Pitanje svih pitanja je i da li je Slaven Ristić savjetnik Milorada Dodika. Iako se na web-stranici Predsjedništva BiH ne vodi na spisku savjetnika, Ristić se nedavno, 24. februara 2020. godine na skupu u Vijetnamu, predstavljao kao „asistent predsjednika“ Bosne i Hercegovine. Iako se na engleskom riječ „advisor“ koristi za funkciju savjetnika, bilo bi dobro da Ristić i Dodik pojasne detalje saradnje i na koju je to funkciju Dodik imenovao svog prijatelja i saradnika.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Spušta se zavjesa na Premijer ligu

Doručak s ljubavlju: Obroci koje će obožavati vaši mališani