in

NLB BANKA D.D. SARAJEVO pokrenula novi projekat #OKVIRPOMOĆI

Slatka-Tajna.Eu

Mikro i mala preduzeća su važan stub bh. ekonomije, a usljed posljedica pandemije, pretrpjeli su velike štete. Ovim kompanijama će sada biti potrebno najviše podrške za ponovno pokretanje. Zbog toga je NLB Banka, zajedno sa partnerima, pokrenula novi projekat pod nazivom #okvirpomoći koji će malim poduzetnicima, poljoprivrednicima, mikro i malim kompanijama pomoći da prevaziđu posljedice krize. Cilj projekta je pomoći širenju pozitivnih poduzetničkih priča kroz komunikacijske kanale NLB Banke.

„ Ovim putem pozivamo naše klijente, poduzetnike koji su pogođeni krizom, da se prijave na naš projekat #okvirpomoći. Želimo podržati kompanije koje djeluju lokalno jer smo svjesni njihove uloge u ekonomskom razvoju zemlje. Nadamo se da ćemo na ovaj način pomoći poduzetnicima da postanu vidljiviji, te da će ovakve i slične aktivnosti inspirisati i druge da pruže podršku. Samo zajedno možemo napraviti pomake”, izjavila je Lidija Žigić, predsjednica Uprave NLB Banke.

Onima koji budu odabrani u pozivu, Banka će ustupiti besplatan prostor za reklamu na dogovorenim lokacijama oglašavanja, a sve u cilju ponovnog pokretanja poslovanja.

Učestvovanje u projektu #okvirpomoći otvoreno je za sve lokalne male poduzetnike, poljoprivrednike i mikro i male kompanije, neovisno o djelatnosti kojom se bave. Za mogućnost dobijanja pomoći u obliku oglasnog prostora, potrebno je da popunite i pošaljite prijavu u periodu od 01. do 15. juna 2020. godine. Sa svakom odabranom kompanijom, NLB Banka će pojedinačno dogovarati prostor za reklamu.
Poziv za prijavu, aplikacija i kriteriji postavljeni su na web stranici Banke: https://www.nlb-fbih.ba/okvir/. Osim toga, o svim vijestima u vezi projekta #okvirpomoći, zainteresirni će biti informirani i na društvenim mrežama: LinkedIn, Facebook i Instagram.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Igor Vori novi trener PPD Zagreba

PJEVAČICA RASKINULA VJERIDBU: Andreana uhvatila Marka da je vara sa drugom djevojkom