in

Savić na čelu RSR Banjaluka

Slatka-Tajna.Eu

Aktuelni direktor Ženskog rukometnog kluba Borac Darko Savić imenovan je za predsjednika novoformiranog Rukometnog saveza regije (RSR) Banjaluka.

Na sjednici Upravnog odbora za sekretara ove asocijacije imenovan je Aleksandar Vrhovac. Savić je izrazio spremnost da pomogne klubovima, posebno po pitanju marketinga, kao i u radu s mlađim selekcijama. Inače, članovi RSR Banjaluka već su RK Borac M:tel, ŽRK Borac, RK Srbac, ORK Borac, RK Kaluđer, RK Sloga, ŽRK Srbac, ORK Kozara i Udruženje rukometnih sudija regije Banjaluka, a očekuje se da pristupe RK Mladost i Škola rukometa Banjaluka.

Članovi UO RSR Banjaluka naglasili kako će po hitnom postupku uputiti dopis za prijem u Rukometni savez RS. Takođe su se izjasnili da treba da se igra 2. liga za rukometašice, za koju već postoji interes tri kluba: ŽRK Srbac, ŽRK Derventa i ŽRK Borac.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Cilj novog rukovodstva biće i da riješi nagomilane probleme koji su nastali za vrijeme prošlog rukovodstva, koje u posljednjih pet godina nije održalo nijednom sjednicu Skupštine. Sjednici je prisustvovao i predsjednik RS RS Marinko Umičević, koji je poželio dosta uspjeha novom rukovodstvu.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Italijani se spremaju: Serie A na programu svakog dana

Austrija protiv predloženog plana za oporavak Evrope