in

PRVI BAKŠIŠ ZA BAJRAM: Kemal Malovčić dobio 50 eura

Slatka-Tajna.Eu

Prema Fazlinim riječima, do saradnje sa Sejom je došlo sasvim slučajno.

-Ja sam dobio tekst koji je napisao Nijaz Nikli Julko, a melodiju je uradio Kalač. Naime, nakon jednog zajedničkog nastupa u Švicarskoj sjeli smo za šank. Ja sam Seji pokazao tekst pjesme, a on je uz pivo koje je pio odmah počeo pjevati, raspjevavati i davati joj melodiju. I baš mi je drago zbog toga. Aranžman je uradio Nermin, a spot je sniman u Beču. Sejo mi se čak kasnije požalio kako mu je žao jer je nije on snimio – rekao nam je Fazla.

Promociju pjesme Fazla je organizirao u jednom bečkom restoranu i to baš na prvi dan Bajrama, kad je zajedno sa njim pjevao i popularni Kemal Malovčić.

Naime, Fazla je i vrsni muzičar, pa je često na Kemalovim nastupima njegov prateći muzičar. Taj dan sa Fazlom je pjevao i Kemal, ali je sve bilo po pravilima u pomenutom restoranu. Kemal je za par otpjevanih pjesama dobio nekoliko stotina eura bakšiša.

-Ja sam, dragom Allahu hvala, postio i ispostio cijeli mjesec ramazana. Moj telefon je u tom vremenu bio isključen, nisam se nikom javljao, jer ipak su godine tu i morao sam da odmaram, da se naspavam i jednostavno da mislim na sebe i da se predam vjeri. Sada kada je ramazan prošao, mada se još ne može računati na neke velike nastupe, ja ću i dalje ostati tu gdje jesam i pomalo ovako za dušu i moje prijatelje pjevati – rekao nam je Malovčić u telefonskom razgovoru.

Kemal je također pohvalio Fazlinu novu pjesmu za kojeg je i rekao da može uvijek da računa na njegovu pomoć.

Piše: Bato ŠIŠIĆ

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

GLAVNA NOVALIĆEVA ODVJETNICA VASVIJA VIDOVIĆ: Nema dokaza, cilj je politički – smijeniti premijera FBiH…

NIPG ||| Najsmesniji video klipovi sa zivotinjama, da puknes od smeha 1.DEO