in

IZ NEDAĆE U NEDAĆU: Svi problemi Darka Lazića

Slatka-Tajna.Eu

Muzička industrija, kao i svaka druga trpi posljedice koronavirusa, koji je poremetio planove mnogim pjevačima, pa se finansijski udar na džep najplaćenijih poput Darka Lazića poprilično osjeti. Iako je Darko Lazić nedavno tvrdio da nema finansijskih problema, njegov prijatelj otkrio je da je pjevač zapao u dugove zbog mnogobrojnih izdataka i troškova koji su bili neplanirani.

– Darko već dvije godine jedva sastavlja kraj sa krajem. Nakon saobraćajne nesreće skoro cijelu godinu nije radio, a morao je od nečega da živi i plaća liječenje i skupe terapije, a u međuvremenu je počeo da živi sa Marinom i dobio sina. Sve i da je imao neke zalihe, potrošilo se, a zadnje novce dao je za koncert u Sava centru – kaže izvor i dodaje da su terapije za oporavak koštale basnoslovno, a troškovima nikad kraja.

To nije jednina nedaća u kojoj se Darko Lazić našao u posljednje vrijeme. On se nakon nedavnih problema sa zakonom suočava sa novim neprijatnostima.

Naime, Darku su sve kolege okrenule leđa, osim kume Andreane Čekić.

–Darko je sam kriv što niko više ne želi da bude sa njim u drugarskim odnosima. Kolege koje su mu se našle poslije njegove stravične nesreće su jako razočarane, jer se on nikom ne javlja na telefon, samo ako mu nešto treba, e tada zove. To je jedan od razloga, a drugi je i to što smatraju da se Darko nije opametio i da se opet igra sa sudbinom i bahati – priča izvor.

Čini se da će pjevač morati smiriti svoj nemirni duh ukoliko želi da karijeru vrati na pravi kolosjek, jer je više nego očigledno da je odavno izgubio konce u rukama.

Piše: Ozren Tošić

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Prosvjedi se šire SAD-om, Trump nudi pomoć vojske

gde se dimi sta se dimi