in

Igor i Severina se razišli i na Instagramu!

Slatka-Tajna.Eu

Vijest da se Splićanka i njen suprug razvode odjeknula je srbijanskim medijima

Već neko vrijeme se šuška kako je u braku Severine (48) i Igora Kojića (32) došlo do krize. Par glasine nije ni potvrdio niti demantirao, no ponovno su napravili korak koji tome ide u prilog – više ne prate jedno drugoga na Instagramu, dok je prethodno Igor pratio samo nju, a ona samo njega.

Igor je prije nešto više od dvije sedmice obrisao i fotografiju profila na kojoj su bili on i Severina, a koju je duže vremena imao na svom Instagramu. Ostale fotografije i snimke sa svojom ženom Igor Kojić i dalje drži na društvenim mrežama, iako novijih fotografija nema još od prošle godine. Isti je slučaj i kod Severine.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Vijest da se Splićanka i njen suprug razvode odjeknula je srbijanskim medijima nakon što je Severina napustila Beograd i otišla u Zagreb bez Igora, gdje je i proslavila svoj 48. rođendan. Kako tvrdi “Informer”, Severina i Kojići posvađali su se tada oko bazena u Kebinoj kući u Beogradu koji je pjevačica htjela renovirati.

– Tražila je da za dvorište kupe veliku garnituru i ležaljke kako se bi mogla sunčati i slikati za Instagram. Imala je zamjerke i na Kebin bazen, pa je predložila da i njega preurede, stave nove pločice i napune ga morskom vodom. E, tada je Kojićima puknuo film – rekli su izvori srbijanskog medija.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U Njemačkoj u izolaciji 160 osoba nakon sudjelovanja u društvenim okupljanjima

PALA OPKLADA: Memo izazvao Kristijana Golubovića