in

DOK JE NAPADAJU ŠTO SE I ONA POČELA SKIDATI: Slađa Allegro psovala muzičarima pred djecom

Slatka-Tajna.Eu

Dok je bila solistica Allegro benda, Slađa Dragaš je uživala ugled među estradnjacima kao jedan od najkvalitetnijih vokala. No, čini se njen outfit nije joj davao dovoljno „prostora“ da bi se istakla među kolegicama koje itekako „ganjaju“ aktuelne stajlinge. A ona nije previše marila za tim detaljem, nego joj je na prvom mjestu bio njen kvalitetan vokal i dobra pjesma.

Miljenica kolega

I odjednom Slađa je počela da se predstavlja u novom izdanju kada je u pitanju njen izgled. To je naravno izazvalo komentare ljudi koji su je voljeli upravo zbog njenog skromnog odijevanja. Svaka pjesma zabilježena video klipom zahtijeva odgovarajuće odijevanje na šta joj je posebno skrenuo pažnju njen dugogdišnji sardnik Šaran sa kojim je napravila traženu pjesmu i rado gledan spot „Bataljon“. Glasovita Slađa je, istina, i prije svog razodijevanja itekako bila zaposlena. Ova simpatična mlada žena, osim što lijepo pjeva, vrlo je zabavna i omiljena među kolegama. A nerijetko pominje svoju babu koja joj je govorila „dijete smiri se, kad ćeš malo biti kod kuće“ na šta bi joj ona odgovarala „baba, moli samo Boga da što više radim“.

Pribilježili smo još jednu anegdotu zbog koje su je momci iz benda, s kojima je do nedavno radila, često zezali. Prema njenim riječima, trebali su nastupati na nekom rukometnom stadionu i za vrijeme probe okupilo se mnoštvo djece oko stejdža da bi vidjeli svoju omiljenu pjevačicu. U trenutku, kada je ona bila nezadovoljna muzičkom pratnjom, misleći da je mikrofon isključen naljutila se na muzičare. Galamila i psovala ne znajući da su mali obožavatelji sve čuli. Kaže da je gotovo propala kroz binu od sramote i da je onda sišla i izvinjavala se svakom djetetu ponaosob.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Hodajući sveznadar

Naravno, to je zvučalo svima kao šala, a njoj kao preružan vic. Od tada svaki put pazi da li je mikrofon uključen. Inače, Slađa je prije pandemije koronavirusa bila jedna od najangažovanijih pjevačica jer, bar se kod nje tako čini, stajling nije presudan nego njeno kvalitetno pjevanje, dobre pjesme a i kontakt s publikom. Ona je jedna od rijetkih koja pjeva gotovo sve pjesme pa je zovu i „hodajući sveznadar“.

Piše: Dženita Hasović-Mirvić

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Na Kolegiju SDA zaključili da je pstupak protiv Novalića politički motiviran / Bljesak.info

Vijesti.com – Katastrofa! | Facebook