in

Otkriveni detalji teške nesreće kod Podgorice

Slatka-Tajna.Eu

U nesreći su poginule dvije osobe, dok je najmanje 15 povrijeđeno.

Saša Rakočević, jedan od očevidaca koji se zatekao na mjestu nesreće gdje su se sudarili minibus i automobil kod Podgorice, za crnogorske medije kaže da su prije nego što su došle hitne službe, uspjeli da iz provalije izvuku petoro ljudi.

Kaže da su, zajedno sa mještanima, zatekli užasan prizor i da su se plašili da prevrnuti autobus ne ode još niže u provaliju.

Nesreća se dogodila kada su se sudarili minibus kompanije “Glušica” koji se kretao prema Podgorici i automobila koji se kretao prema Nikšiću, nakon čega je minibus sletio u provaliju pored puta, a automobil udario u stijenu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Rakočević, koji se zatekao na mjestu nesreće, ispričao je da su povrijeđenima odmah pritekli u pomoć.

– Pozvali smo policiju i vatrogasce, vidjeli smo prevrnut automobil. Pritekli smo, izvukli nekoliko povrijeđenih, četvoro, petoro. Bilo je i mještana koji su pomogli, čim su čuli da je puklo. To je bio jak udar kao da je bomba bačena. Užasan prizor smo zatekli, jedan putnik je bio prikliješten, nismo ga mi mogli izvući, a plašili smo se i da se autobus ne prevrne da ne ode još niže dolje. Sačekali smo da dođe Hitna pomoć, neki su sami počeli da izlaze – kazao je Rakočević.

U nesreći su poginule dvije osobe, dok je najmanje 15 povrijeđeno.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Zapad formira antikinesku 5G koaliciju?

Zdravlje: Razvijanje bebinog čula vida