in

MUJO ISANOVIĆ – OPET DOĐOH SARAJEVU

Slatka-Tajna.Eu

Mujo Isanović je nesumnjivo pjevač koji, samo da je htio, mogao je postići mnogo više u njegovoj pjevačkoj karijeri.

Družio sa sa mnogim poznatim imenima nekadašnje jugoslovenske muzičke scene, bio jedan od „opasnijih momaka“ sa dobrom dušom, bio a to je i danas ostao omiljen kod svih kolega.

Snima Mujo i danas nove pjesme, ali za dobru reklamu i još veći uspjeh potrebno još dosta toga. Jedna od novijih pjesama je posjećena Sarajevu. 

Kako danas živiš?

-Imam jednu firmu i pjevam na svim vrstama veselja – od svadbi do koncerata. Pjevač biti danas je jako rizično zanimanje, zbog toga čovjek koji misli na budućnost i stare dane mora pored pjesme da ima još nešto. Samo mi je još želja da odem u Australiju, a inače sam još dok sam bio mlad obišao cijelu Evropu i veći dio svijeta. Jednom mi je Šaban Šaulić, kada sam sa Enesom Begovićem došao u Šabac, prišao i pitao me za koju ja službu radim. Pa u posljednja četiri dana vidio sam te u četiri države. Dakle, zaista ne mogu ni našto da se požalim.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Da li žališ zbog nečega u životu?

-Samo žalim što više vremena nisam proveo sa roditeljima. Otišao sam veoma mlad i veoma rano od kuće, pa sam ih veoma rijetko viđao. Danas mi se dešava da ponekad ustanem noću i plačem što ih više nemam.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Veteran

Written by Asko Begic

Years Of MembershipCommunity ModeratorVerified UserContent Author

ADNAN JAKUPOVIĆ RENOVIRA STAN U MOSTARU: Pjevam za raju i za svoj ćeif

Mirko Šarović gost Novog dana na N1