in

IMALA SAM FANTASTIČNU PLATU, ALI SAM PLAČUĆI IŠLA NA POSAO: Ana Sević otkrila čime se bavila prije pjevanja

Slatka-Tajna.Eu

Ana Sević pjevačku i voditeljsku karijeru počela je da gradi 2011. godine, a prije toga bavila se poslom koji nije imao dodira sa javnošću.

Naime, Ana je obavljala kancelarijski posao, ali je nije činio sretnim, pa je riješila da se upusti u pevačke vode. Ana je istakla da ljudi ne treba ni zbog čega da budu žrtve, pa iznijela u javnost situacju iz njenog života koja je na nju ostavila veliki utisak.

– Volim da sama pogriješim ili da sama izaberem taj pravi put. Kada sam krenula da pratim svoje snove i ono što volim shvatila sam to, kada sam napustila posao koji sam radila pet godina, kancelarijski posao gdje sam vodila firmu, plačući sam išla na posao, imala sam fantastičnu platu, ja sam bila nesretna do srži – rekla je ona u emisiji “Magazin in” prošle godine, pa dodala:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Krišom sam otišla na audiciju, krišom na časove pjevanja kod Aleksandre Radović da niko nije znao i samo sam rekla ja ću se bavti pjevanjem i od tog trenutka sam sretna. Radim ono što volim i bitno je da budem sami sa sobom u dogovoru.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Pravila Igre i u doba krize šire apsolutnu pozitivu

Upao u muzej u vrijeme policijskog časa, slikao se i krao