in

OVISNICA O ADRENALINU: Slavica Ćuketarš se naoružala i trčala po šumi

Slatka-Tajna.Eu

Slavica Ćukteraš  ima pravi avanturistički duh. Pjevačica je stalno aktivna i snima se putem Instagrama, ali je sada imala žestok dan u prirodi  latila se oružja.

Slavica je okupila svoju ekipu s kojom je ratovala u šumi laserskim puškama. Mnogi su poslije njenog razvoda zaključili da pjevačici treba više adrenalina, a sada je sasvim sigurno uspjelo da ga podigne na najviše nivo.

Ona je jurila kroz šumu pod punom ratnom opremom, valjala se po travi, pucala. Da je zavodoljna novim sportom koji je isprobala, pohvalila se na Instagram profilu, gdje je objavila nekoliko video klipova.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Sve, sve! Ovo je kardio trening u trajanju od dva sata, vijanja po šumi, trčanja sa puškom koja je teška četiri kilograma, padanja, puzanja, sačekuša – napisala je Ćukteraš, koja je uspjela da izdrži  trening s puškom uz trčanje. Slavica je, inače, kondiciju i snagu već uspjela da stekne kroz igranje uz šipku u svrhu snimanja spota, što spada u veoma tešku aktivnost, pa joj je jverovatno nešto lakše pala ova aktivnost u prirodi.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

NISAM SPONZORUŠA: Iva Grgurić napustila emisiju

Najstarija moderna mumija na svijetu