in

Toni Cetinski zabranjen na radiu zbog stava o Coroni

Slatka-Tajna.Eu

Privatni hrvatski radio “Drava”, koji program emituje iz Koprivnice, više neće puštati pjesme poznatog pjevača Tonija Cetinskog zbog njegovih stavova protiv vakcinacije. Radio je svoju odluku objavio na svom zvaničnom sajtu, a pjevač je vijest prokomentarisao riječima: “Eto nam demokratije”.

“Bil Gejts se obogatio kako bi mogao da finansira vakcinu posle koje bi Toni Cetinski pjesme pisao u Wordu i natjerao ga da koristi njegov računar”, napisao je na početku svog saopštenje Bojan Horvat, muzički urednik Radio Drave, u kojem je objasnio razloge odluke da se zabrani puštanje pjesama poznatog kantautora.

Horvat je rekao da je domokratsko pravo svakog pojedinca da iznese svoje mišljenje, kao i da se s nečijem mišljenjem složi ili ne. Međutim, on dodaje da smatra da je opasno da o “kompleksnim zdravstvenim temama progovaraju i korner zauzimaju poznate i javne osobe društvenog života, izuzetno nekompetentne za temu koju komentarišu jer na taj način svojim javnim djelovanjem utiču na mišljenje i postupke svojih simpatizera”.

Muzički urednik navodi da će Radio Drava kao privatni, komercijalni radio do daljeg obustaviti emitovanje pjesama Cetinskog. Priznaje da je ova odluka neće oštetiti previše pjevača, jer je, kako kaže, ona simbolična.

Cetinski je nedavno izazvao pažnju javnostu u Hrvatskoj kada je na Instagramu objavio savjete kako “legalno odbiti vakcinaciju”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Povodom najave Radio Drave da više neće emitovati njegove pesme Cetinski je na Fejsbuku napisao “eto nam demokratije”.

“Ne smiješ se zalagati ni za to da ljudi biraju šta će sa svojim tijelom raditi više da i to ne pokušaju zaokrenuti naopako. Uprkos činjenici da sam u svom izlaganju neki dan jasno apostrofirao neka se vakciniše i čipuje ko želi ali da nisam za prisilno vakcinisanje i čipovanje ljudi”, napisao je Cetinski.

Hrvatski pjevač u svom statusu moli “da sada slijede svi njihov primer, pa da vidimo ko je sve na platnom spisku svjetskih krojača istine”.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Veteran

Written by Asko Begic

Years Of MembershipCommunity ModeratorVerified UserContent Author

Trudna Sofija Milošević ide kod Luke Jovića u Španiju

KOD NJE NEMA SUJETE: Jana cijeni dobru pjesmu