in

SESTRA EDISA FETIĆA JASNA: On nije sretan sa Draganom, to nije ljubav nego kriza srednjih godina

Slatka-Tajna.Eu

Zaida Fetić, Edisova sestra, priznala je javno da joj je sreća njenog brata najbitnija, te da se u njegov izbor ne miješa. Međutim, kako je napomenula, on “s tom ženom” – Draganom Mitar, nije sretan i “najvjerovatnije ga puca strast ili kriza srednjih godina”.

– Postojali su komentari da mi podržavamo tu vezu, ali ne, mi ni u jednom trenutku nismo podržavali tu vezu, čak i prije rijalitija kada smo saznali za tu ženu nismo to podržavali i bili smo jasni da smo protiv toga- rekla je Edisova sestra, dok je njihova majka čuvala Fetićeve nasljednike u kući.

– Ja iskreno ne bih da se miješam u njegove odluke. Ja ću da podržim i da budem uz njega šta god on da odluči, jer ipak on je meni brat. Sa druge strane, neću ja da živim sa njom, koju god da izabere, već on. Meni nije bitno da li će to da bude Dragana, Zilha ili neka peta, neću ja da živim sa njom. Meni je samo bitno da mi on bude sretan, a što se tiče osobe sa kojom je u rijalitiju, mislim da on pored nje nije sretan, jer ono nije ljubav. Ljubav je međusobno poštovanje i povjerenje, a to što je sada sa njom je možda neka trenutna strast ili kriza srednjih godina- rekla je u “Premijeri” ona, piše Kurir.rs.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Trudna Jelisaveta, Teodosić ponovo postaje otac

Dnevnik Megan Markl mogao bi da postane uzbudljiv bestseler