Šakira i Pike su sinovima dali srpska imena, svi se pitaju zašto

Slatka-Tajna.Eu

Mnogi se pitaju zašto pjevačica i slavni fudbaler biraju da djeci daju imena koja su izuzetno česta u Srbiji.

Čuveni španski fudbaler Džerar Pike akter je svih najvećih uspjeha španske reprezentacije u prethodnih 12 godina (uključujući i dva osvajanja Evropskog prvenstva i jedan Mundijal), a o njegovom privatnom životu godinama se priča i piše, dok je njegova veza sa jednom od najpopularnijih pjevačica planete pod budnim okom svjetske javnosti.

Pike (31), odbambreni igrač Barselone, od 2011. godine u vezi je sa kolumbijskom pjevačicom Šakirom, koja je od njega starija tačno deceniju.

Veza im je od početka u žiži interesovanja medija, a još uvijek se nisu odlučili da je ozvaniče pred matičarem, ne pridajući tome veliku važnost.

Pike i Šakira imaju dva sina, a o njihovim imenima se i te kako pričalo na ovim prostorima, s obzirom na to da su oba i te kako česta u Srbiji.

Prvog sina, Milana, dobili su u januaru 2013. godine, a drugog, Sašu, dvije godine kasnije.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Kada su Šakira i Pike djeci dali pravoslavna imena, mediji su počeli da spekulišu da je ta odluka donijeta zbog Šakirinih predaka, Naime, po jednom vjerovanju, a pjevačica to nije ni demantovala ni potvrdila, otac kolumbijske zvezde Vilijam Mebarak Čadid rođen je u Libanu, i po vjeroispovjesti je katolik, a brojni sajtovi navode da je jedan od njegovih predaka bio Makedonac.

Po drugoj teoriji, Vilijam je odrastao u gradu Zale u Libanu, gdje većinu stanovništva čine Grci i pravoslavci iz Sirije, pa navodno odatle potiče veza između imena Milan i Saša, i Šakirine porodice.

Poznati par od početka zabavljanja rođendane proslavlja istog dana, jer su oboje rođeni 2. februara, a upoznali su se 2010. na snimanju njenog spota za pjesmu “Waka Waka”. Mnogi su širom svijeta ostali “oduvani” ovim razlozima, prosto mnogi su očekivali da će roditelji odlučili za neka imena koja su česta u Španiji i Kolumbiji, ali su oni još jednom pokazali da nisu običan par.

(Blic)


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

NOVA NORMALA: Marijana Batinić se osvrnula na sutuaciju

SINGL U DOBA IZOLACIJE: Alen Lemešević objavio pjesmu “Zli”