in

MUŽ JE PRISILIO ZBOG FINANSIJA: Srpska voditeljica se slikala naga za novac

Slatka-Tajna.Eu

Voditeljica Milica Bursać prije osam godina potpuno naga se fotografisala za jedan muški magazin. Ona je tada otkirla da je pristala da se obnaži na nagovor supruga i da je jedan od razloga za tu odluku bila teška finansijska situacija.

– Kada su me pozvali iz “Plejboja”, katogorički sam rekla ne. Ali taj razgovor je čuo moj suprug Joca, koji me je ubjedio da se slikam! Rekao mi je da to može da bude pun pogodak za moju karijeru, da imam lijepo tijelo koje treba pokazati u tako prestižnom časopisu. Dakle, muž me je nagovorio da se skinem i njegova podrška mi je bila izuzetno bitna. Malo kasnije pozvala sam ih i rekla da pristajem- ispričala je jednom prilikom voditeljica.

Milica je istakla i da je bilo više razloga zbog kojih je pristala da se obnaži, a jedan je bio presudan.

– Moram da priznam i da sam u kriminalnoj finansijskoj situaciji i svaka zarada mi je bitna. Nisam dobila neki nevjerovatno visok honorar, ali jeste dovoljan da budem zadovoljna i da mogu sebi da obezbjedim neke stvari- ispričala je ona kada se slikala za ovaj magazin naga, međutim kasnije se pokajala zbog svog postupka.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Ja sam jedna od rijetkih osoba koja se pokajala zbog tog slikanja, ne zbog toga što sam se razgolitila u 38. godini, već zato što se ispostavilo da je taj potez pogrešan za nastavak karijere. Naime, u jednom trenutku sam htjela da radim u školi kao predavač kratkih formi televizijskog novinarstva i privatne produkcije, jer imam obrazovanje da to budem, ali su me odbili upravo iz razloga što sam se slikala za “Plejboj”. Ako u jednom trenutku odlučim da se više ne bavim televizijom i poželim da se bavim nekim drugim poslom, mislim da će to biti velika prepreka u mojoj karijeri – ispričala je voditeljica jednom prilikom za “Blic”.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Madona ugradila implante u zadnjicu

UŽASNO ME DAVIŠ: Ponovo burna veza Marka i Lune