in

LUNA UPOREDILA: Moje ljubavi su bolesne

Slatka-Tajna.Eu

Luna Đogani rekla je da je njena veze sa Markom Miljkovićem, bolesna, kao i veza sa Slobom Radanovićem. Ona je istakla da više uživa sa Markom, nego sa pjevačem koji je u momentu njihove ljubavi bio oženjen.

U toj vezi sam bila bolesna, bila sam opterećena. Ne sijećam se isto u toj vezi i sada. Ova veza je počela zrelo i zdravo, ona veza je bila nemoralna, osuđena je odmah na propast. Marko je drugačiji. Ne mogu da se porede njih dvojica. Marka volim previše, ne tražim da mi ljudi vjeruju u to, ali ja znam kako se osjećam. Ovo nije isto, oni su bili muž i žena- pričala je Luna.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Nemam puno da dodam, mi smo pričali na tu temu. Na takva pitanja, ja sam Luni rekao, da lijepo odgovori i ne treba da postoji sarkazam da li ona dobijala to pitanje hiljadu puta. Isto kada je u pitanju i tema mama i tema tata. Nikako ne smije kroz sarkazam da priča, da ne bi sama navlačila hejt ponovo. To mi se nije svidjelo juče što je uporedila našu vezu i prethodnu, ali okej, bila je iznervirana- rekao je Marko.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Vic dana: Mujin genijalan izgovor

Impresivna “rijeka velikog kamenja” u Rusiji