in

IZ INATA: Lepa Brena smršala 17 kilograma

Slatka-Tajna.Eu

Brena je za šest mjeseci smršala 17 kilograma. Poznata je po vitkim i dugim nogama, a kako je uspjela da se riješi viška otkrila je jednom prilikom. Kazala je kako je zaista nemoguće držati dijetu šest mjeseci, ali naposlijetku je uspjela.

Ono što ju je pokrenulo da oslabi bio je komentar jednog konobara sa početka njene karijere, koji joj je rekao: “Mislio sam da će doći pjevačica, kad ono došla trafostanica”!

Takav komentar je povrijedio pjevačicu, ali i motivisao na promjenu. Kako je brzo shvatila da se nešto događa sa njenim tijelom, odlučila je isto dovesti u savršeno stanje.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


-Ujutru sam obično jela jedno ili dva jajeta. Gledala sam da to budu organska jaja. Za ručak je obično bila nekakva posna supa bez masnoće i rezanaca. U stvari to je bila voda u kojoj se samo barilo povrće, a ne kuhalo do besvijesti, pa da ne dobijete niti jedan vitamin iz cijele priče. Tu je obavezno bilo i neko meso, koje je bilo na grilu ili je bilo kuhano. Za večeru je to bio komad ribe ili mesa, uz salatu – ispričala je svoju dijetu, dok je poznato da od početka karijere pa do danas nije vratila nekadašnju liniju, kojom nije bila zadovoljna.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Poćerka Meta Dejmona zaražena koronom, glumac u izolaciji – Virus korona

OSIJEDIO PREKO NOĆI: Gagi Đogani ostario u “Zadruzi”