in

U posljednje vrijeme se često prepucava sa kolegama, a ovako se Ljuba Aličić ponaša prema komšijama

Slatka-Tajna.Eu

Pjevač Ljuba Aličić živi u Šapcu, gdje je sagradio velelepnu vilu, a iako se posljednjih mjeseci često prepucava sa kolegama, njegove komšije kažu da nisu imale priliku da ga vide u takvom raspoloženju.

– Fin je on čovjek, ja ne mogu ništa loše da kažem. Uvijek se javi, popriča kad se vidimo. Kakav je prema kolegama, to me ne zanima, ovdje se ponaša normalno kao i svi drugi. U ovoj kući on živi godinama s porodicom, mislim da ju je on i sagradio. Najljepša je u ovom kraju. Dosta pjevača je ovdje u centru živjelo, Hasanova kuća je udaljena kilometar odavde, na šetalištu. Ali od svih njih samo Ljuba nikad nije htio da napusti Šabac, vezan je za ovaj grad – rekao je za Kurir jedan Aličićev komšija.

Kako se navodi, Ljuba u vili živi sa suprugom i dvojicom sinova, dok je nasljedniku Dejanu iz prvog braka sagradio kuću u drugom dijelu grada.

U jednoj agenciji za nekretnine u Šapcu naveli su da, prema njihovom proračunu, Aličićeva vila vrijedi oko pola miliona eura.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Kuća ima veliko dvorište, izlazi na dvije ulice, veličine je oko 400 kvadrata najmanje. Sve je u blizini, institucije, centar grada, šetalište, reka Sava, tvrđava. Kad bi se prodavala, cijena bi sigurno mogla da ide do 500.000 eura i brzo bi se pojavio kupac. Mi smo prošle godine prodavali i manje kuće za toliko novca na sličnim lokacijama – rekli su u agenciji.

Kako se navodi, pjevač najčešće provodi vrijeme u naselju Mahala, koje je udaljeno od njegove kuće oko pet kilometara, u jednoj lokalnoj, staroj maloj kafani.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Kao 18-godišnjakinja pjevala je prateće vokale Zdravku Čoliću, a onda je postala velika zvijezda

Beba Kobi najslađi kuvar na Instagramu