in

KRIVIČNO DJELO: Soraju Vučelić očekuje suđenje!

Slatka-Tajna.Eu

Starleti Soraji Vučelić Masoni i njenoj drugarici M.M. sudiće se u Osnovnom sudu u Žabljaku zbog nepostupanja po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti, pišu crnogorski mediji. To je saopšteno iz Osnovnog državnog tužilaštva u Pljevljima, koje je stavilo van snage odluku o primjeni instituta odlaganja krivičnog gonjenja u ovom slučaju.

– Osnovno državno tužilaštvo u Pljevljima podnijelo je optužni predlog protiv S. M. i M. M. kojim se predlaže da se pred Osnovnim sudom u Žabljaku održi glavni pretres i da se okrivljene S. M. i M. M. oglase krivim za navedeno krivično djelo – saopštila je portparolka pljevaljskog tužilaštva, tužiteljka Nataša Bajčeta, prenose “Vijesti”.

Prethodno je donijeta odluka da i Soraja i njena drugarica treba da plate kazne od po 500 eura, te da taj novac uplate jednoj humanitarnoj organizaciji, a nova odluka znači da neće proći samo sa tom kaznom, jer je to bila lakša opcija, već da im prijeti zatvor budući da je tužilaštvo odlučilo da ih odvede na sud.

Soraja je na svom Instagram profilu, inače, objavila fotografiju uplatnice kojom dokazuje da je uplatila pomenutih 500 eura.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Starleta i njena drugarica su, podsjetimo, 3. maja uhapšene na Žabljaku, zbog sumnje da su prekršile mjere za suzbijanje koronavirusa i bez potvrde za međugradski saobraćaj došle u vikendicu u tom gradu.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Emina Jahović juri Lukasa!

Da li znate ko je najiritantniji horoskopski znak?