in

KAKO LEPI MIĆA VOLI SVOJU SUPRUGU: Jasnom porukom objasnio muškarcima kako se čuva žena

Slatka-Tajna.Eu

Kada su zadrugari dobili priliku da napišu pismo svojim najmilijima, Lepi Mića svojoj supruzi obratio se u tri riječi i na taj način joj rekao sve. Naime, on joj je velikim slovima izjavio ljubav, pa tako pokazao i svoju nježniju stranu.

– Snežana, volim te- bilo je sve što je pjevač napisao, ne gubeći vrijeme na bilo šta drugo.

Podsjetimo, Mića je svojevremeno u Bijeloj kući “Zadruge” osvojio titulu najveće muškarčine i to upravo govoreći o svojoj dragoj, koju inače javno i ne spominje mnogo.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Tu nema dileme. Žena je najbolji drug- počeo je on- Ne bih dozvolio da je nekim svojim gestom da je ponizim. Ne bih je nikada vrijeđao ružnim riječima, ne bih nasrnuo fizički na nju. Nikada ne bih dozvolio da zbog mojih hirova bude povrijeđena, jer otkako sam je upoznao, izmijenio sam svoje navike, izmijenio društvo i posvetio se njoj i čitav život poslije toga je život mene i nje. Ako vidim da je neka frka, ja izađem, kažem: ‘Ćao, prijatno’ i vratim se sa poklonima i napišem poruku: ‘Volim te najviše na svijetu’, to je neki način moje svađe sa njom. Ne bih dozvolio da moja porodica doživi nešto loše zbog mene. Ako nisi sposoban da obezbjediš ženi osnovne stvari da ona bude zadovoljna da bude sa onim koga je birala, onda ti nisi sposoban da budeš u braku- zaključio je tada Mića.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Brena se pokliznula …

EMELIN FETIĆ COVER – Kad nekog ludo zavoliš