Vesna Rivas dobila 500 KM pomoći od države

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Vesna Rivas objavia je da je od države dobila obećanu pomoć u iznosu od 30. 000 dinara (oko 500 KM) namijenjenu velikim, ali i malim privrednicima zbog epidemije korona virusa.

Vesna se prijavila za pomoć i za svoju astro agenciju dobila pomenutu sumu novca, a to je jedna od ukupno tri uplate koje su predviđene, te će ukupno dobiti 90.000 dinara.

Ona je na svom Instagram profilu objavila uplatu koja je stigla na njen račun i time pokrenula lavinu komentara, a pojedine pratioce je i razbjesnila.

“Samo mogu da kažem svaka čast vladi, državnom vrhu, Vučiću, Brnabićki i svima koji su doneli odluku o ovoj pomoći, nama, malim privrednicima, koji legalno radimo, uredno plaćamo porez i bili smo ometeni u radu, zbog Covida 19. Upravo mi je stigao izveštaj iz moje poslovne banke, da mi je uplaćena prva rata obećane pomoći. Svaka vam čast. Napokon vlast koja u rekordnom roku ispunjava svoja obećanja”, napisala je pjevačica u opisu objave.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Ispod Vesnine objave nizali su se komenatri, dok jedni smatraju da ona uredno plaća porez i zaslužuje novac koji je dobila, drugi nemaju takvo mišljenje.

“Ova gatara da dobije pomoć? Za šta? Da vara narod i dalje. Sram te bilo, Rivas”, napisao joj je jedan od pratilaca, prenosi “Telegraf.rs“.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

NAKON DRAME: Zilha Karišik imala je jednu poruku

KOLEGE NA OKUPU: Marina Maky Radosavljević dočekala kraj vanrednog stanja