in

NOVI ČLAN PORODICE ŽIVOJINOVIĆ: Evo kako se Brena slaže sa Viktorovom djevojkom

Slatka-Tajna.Eu

Najmlađi sin folk zvijezde Lepe Brene Viktor Živojinović u vilu na Bežanijskoj kosi doveo je djevojku Sandru Miljaković s kojom je u vezi nepunih godinu dana.

Njih dvoje su riješili da žive u jednom dijelu kuće koji uveliko renoviraju i opremaju, pa su proteklog vikenda viđeni kako kupuju namještaj! Kako se saznaje, nova Brenina snaha je iz Brusa, a u Beogradu studira srpski jezik i književnost i radi kao šminkerka. I uveliko šminka buduću svekrvu za sva njena javna pojavljivanja!

– Viktor i Sandra su nerazdvojni od prvog dana i baš se vole. On je čak zbog nje riješio drastično da smrša. Djevojka ga je motivisala da istraje u dijeti i treninzima, pa je uspio da skine čak 54 kilograma – priča dobro obaviješten izvor i dodaje da se mladi par odlučio za zajednički život tokom pandemije korone:

– Sandra je tokom vanrednog stanja uglavnom boravila kod njega u kući. Tada se zbližila i sa Brenom, jer ju je svakodnevno šminkala. Brena je toliko oduševljena njenim umijećem da je počela da je reklamira i na društvenim mrežama. Ona i Boba su čak i predložili da se Sandra preseli kod njih!

Iako žive pod istim krovom, mladi par ima svoju intimu.

– Kod Brene i Bobe ima dovoljno mjesta za sve, Viktoru su već namijenili dobar dio vile u kome on boravi sa Sandrom. Dogovorili su se da se okupljaju samo za ručkom, a da u ostatku dana mogu da se osame. Riješili su da opreme sobe po svom ukusu, pa su prošlog vikenda kupili nov namještaj. Ona je izabrala novu spavaću sobu, a Viktor je bez pogovora sve platio – priča izvor i dodaje da najmlađi Živojinović još ne planira brak:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Odlijepio je za Sandrom, ali još neće da se ženi. Rekao mi je da će o braku da pričaju tek kad ona završi fakultet.

Kako se saznaje, Sandri je Viktor prva velika ljubav.

– Sandra nije imala poznate momke, pa nije navikla na pažnju medija. Imala je nekoliko kratkih veza, a svojevremeno je pokušavao da je osvoji Marko Miljković! Oboje su iz Brusa i imaju zajedničke prijatelje, ali Sandra nikad nije željela da bude sa njim – priča izvor za Informer.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Dogodilo se na današnji datum, 11. maj

Karleuša nikad žešće napala Cecu: Alo mutava, policija ne nišani djecu, ali je zato Arkan nišanio i staro i mlado i povlačio oroz