in

ANA NIKOLIĆ NA NASLOVNICI PRESTIŽNOG SVJETSKOG MAGAZINA: Konačno otkrila istinu o tome kako se prepolovila

Slatka-Tajna.Eu

-Radi se o časopisu Gladys, jedan eminentni časopis u Americi i ja sam dobila poziv od ovog vrijednog dečka, fotografa, i to je jedina naslovnica koju sam uradila. Meni je mnogo drago što sam to uradila, mislila sam da možda ne treba, ali ja uvijek razmišljam van korica i jedna fotografija je završila i u italijanskom Vogu. Naravno da se osjećam sjajno i da sve što radim je dobro i da ništa nije kao što mi se činilo, dok je korona vladala, da je sve uzalud. Ovo mi je velika satisfakcija. Nisam ja maštala da se pojavim u Vogu jer se bavim pjevanjem, ali izgleda da sam mnogo smršala kad sam tamo završila (smijeh). Vidjela sam da je Adel smršala, ali dvije ključne riječi su “nakon razvoda”. Motiv je mnogo važan (smijeh). Malo šale, ali ne, ja sam smršala uz tablete i vježbanje. Sad očekujem ulogu u nekom svjetskom filmu, može Džejms Bond – rekla je Ana.

-Tržište je izuzetno drugačije, ali ima ljudi koji se pitaju zašto neko naš u američkom časopisu. Ja godinama radim sa njima i dobio sam povjerenje urednice, ali ne mogu da odlučim ko će se tu naći. Mi smo snimali još početkom decembra, smrzavali se, a sad evo čekamo ovu naslovnu stranu. Ja moram da se zahvalim i Ani lično što je imala povjerenja da tom mladom, kreativnom timu ustupi povjerenje i to je rezultiralo svjetskim publicitetom – ispričao je Đorđe, piše pink.rs.

The post ANA NIKOLIĆ NA NASLOVNICI PRESTIŽNOG SVJETSKOG MAGAZINA: Konačno otkrila istinu o tome kako se prepolovila appeared first on Express.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Otkriveno koliko žena mašta o drugom tokom odnosa s partnerom

DUGE NOGE U PRVOM PLANU: Milica Pavlović pokazala zbog čega je smatraju najljepšom pjevačicom