in

OTKRIVENA VELIKA TAJNA ANABELE ATIJAS: Ono što je uradila Luni i Nini je sramno

Slatka-Tajna.Eu

Čini se da nema kraja iznošenju “prljavog” veša porodice Đogani, te su tako isplivali novi detalji o odnosu majke i kćerke, Lune Đogani i Anabele Atijas, zbog kojih se pjevačica našla na stubu srama.

Naime, Ermina Pašović je iznijela u javnost da je Luna Đogani morala je da napusti stan koji je lično kupila, jer ju je Anabela Atijas istjerala iz njega.

Anabela je bila bijesna na kćerku što se nakon “Zadruge 2” pomirila sa Markom Miljkovićem, zbog čega je ona sa sestrom Ninom otišla kod tetke Nađe u Zemun, gdje su provele tri dana.

Ovu tajnu Ermini je Gagi Đogani povjerio prije nekoliko mjeseci.

– Anabela govori kako je Luna bolesna jer ima napade histerije, a ima ih i ona, to je od nje naslijedila. Gagi mi je pričao da se na početku njihovog braka Anabela ponašala kao sada Luna. Pomirenje Lune i Marka napolju eskaliralo je do te mjere da, kada je Anabela to saznala, pokupili su Lunu i Ninu i odveli u Zemun. Tamo su ostale tri dana – rekla je Ermina Zorici Marković, a to je prikazano zadrugarima.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Istina je da sam otišla u Zemun kod tetke Nađe kada smo se Marko i ja pomirili. Mama i ja smo se posvađale i rekla mi je da napustim svoj stan, a Nina je bila kod mene. Rekla je da mi je ona pomogla da nađem stan i da ga je opremila. Ja sam rekla: “Okej”, otišle smo u Zemun, a poslije sam zvala Marka da dođe po mene, pa smo otišli na Kopaonik – rekla je Luna i dodala da je razlog Anabelinog bijesa bio taj što joj se Miljković javio:

– Marko joj je poslao poruku da smo se pomirili i da bi htio da razgovara sa njom. Poslije je mene zvala, ali kako sam bila sa njim, nisam joj se javljala. Nju je to naljutilo, pa me je istjerala iz mog stana.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Nives pozirala u izazovnom crvenom bodiju, stavila zadnjicu u prvi plan

PRETJERALA SA OPERACIJAMA? Bila je jedna od najljepših učesnica “Zadruge”, a sada je potpuno drugačija