in

Luna me je zatekla u veoma lošem stanju, mislila je da sam se predozirao: Gagijeva potresna ispovijest

Slatka-Tajna.Eu

Luna Đogani kroz suze je pred kamerama rijalitija ”Zadruga 2” iznijela potresne detalje iz porodičnog života koji nikoga nisu ostavili ravnodušnim.

Ona je pred milionskim auditorijumom otkrila da je njen otac, denser Gagi Đogani, koristio narkotike, te da je ona mnogo patila zbog njega.

Priča o Gagijevoj borbi sa opasnim porokom proteže se i kroz aktuelnu, treću sezonu ”Zadruge”, a on je ranije za Pink.rs u potresnoj ispovijesti otkrio šokantne detalje pakla kroz koji je prošao zbog narkotika.

– Kajem se zbog svega, naravno. Luna nije ispričala razlog zbog kojeg sam ja krenuo stranputicom. Ja nisam taj profil narkomana, ja sam čovjek umjetnik, cijelog života sam se bavio sportom, 15 godina sam igrao fudbal. Igranje i koreografija mi je bilo sve u životu. Jednostavno, razlog mog odavanju poroku bio je moj emotivni razdor koji je uslijedio kao posljedica razvoda od Anabele. Meni je tada propao svijet, porodica mi se raspala. Propao mi je život. Najteže mi je bilo zbog djece. Sam razvod mi je teško pao. Svima razvod teško padne, neko ode i skoči s mosta, ubije se, neko ode u alkoholizam, neko ode u drogu. Ja sam izabrao drogu. Tu sam pronašao utjehu i smatrao sam da ću te teške momente i tu bol da prebrodim uz drogu. Bio sam nestabilan, nisam mogao da shvatim da mi se porodica raspala i da mi je sve propalo kao kula od karata, a u cijeloj priči je bilo najteže mojoj djeci – kaže denser za Pink.rs i otkriva da je prije narkotika konzumirao i antidepresive kako bi prebrodio najteži period u životu koji je uslijedio nakon razvoda od Anabele.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Pio sam antidepresive od momenta kad sam se razveo. Bio sam i kod psihijatra i kod bračnog savjetnika i morao sam da koristim tu terapiju da bih mogao da prebrodim sve te probleme i da pobijedim tu bol. Mislio sam da ću sa Anabelom biti cijeli život. Najviše me je pogodilo to što djeca nisu bila pored mene. Nisam patio za Anabelom, nije mi ona falila, već naša djeca – priznaje Gagi kroz suze i otkriva u kom trenutku je prelomio i prestao da konzumira narkotike.

– Prelomni trenutak kad sam odlučio da prestanem da koristim drogu bio je kad je Luna došla u bolnicu i kada me je zatekla u veoma lošem stanju. Ona je mislila da sam se predozirao. Koristio sam samo kokain, da sam koristio neku drugu drogu ko zna da li bih se izvukao. Završio sam na VMA, razlog nije dug, niti bilo šta slično. Kada si u takvom nekom lošem društvu uvijek izbije neki problem. Ja sam tada imao frakturu desne strane i završio sam u bolnici, to je bilo prije tri godine. Ja sam se tada otrijeznio i shvatio sam u kakvom sam problemu. Sama reakcija moje djece koji su bili uplašeni za moj život otrijeznila me je. Teško je izvući se iz narkomanije, ali glavnu snagu dale su mi Luna i Nina i moja porodica koja je stala iza mene. Mnogo sam ih povređivao, mnogo bola sam im nanio i tih sedam dana koje sam proveo u bolnici bili su dovoljni da presječem. Rekao sam sebi ”Potreban si svojoj djeci, svojoj porodici” i tu sam stao. Luna je onim što je rekla poslala poruku i ja je podržavam u tome. To je iza nas i neka moja priča posluži kao primjer drugima koji su imali problem sa narkomanijom, to je sada moja prošlost. O tome treba da se priča, porodica i djeca su najveća snaga koja je jača od bilo kog poroka.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Nina Badrić bez dlake na jeziku: Kako to da je muškarac sa stomačinom šarmantan, a porodilja “debela”?!

PRIJE ZVJEZDANOG STATUSA I CRVENIH TEPIHA: Slavne dame kao sav normalan svijet