“U tvojim sam rukama tako sigurna”

Slatka-Tajna.Eu

Poznate dame jedva su dočekale otvaranje frizerski i kozmetičkih salona. Pohitale su na nokte, frizure i sve ono čega su se proteklih sedmica morale odreći.

Duhovita pjevačica Nina Badrić nasmijala je svojom novom objavom silne obožavatelje i prijatelje na Instagramu. Objavila je, naime, fotografiju sa svojim frizerom Markom, a mnogima je zgodni mladić iz poznatog zagrebačkog salona odmah zapeo za oko. Nina je pohitala svom frizeru, a na Instagramu mu poručila: “U tvojim sam rukama tako sigurna”, napisala je Badrić.

Nije jedina. Na novu frizuru brzo se zaputila i Nevena Rendeli Vejzović koja se odlučila na trendovski bob. “Istu sam dužinu kose imala 2015., a ta mi je godina bila jedna od najboljih, to je jedan od razloga zašto sam se odlučila baš na ovu frizuru i tako prizvati neka bolja vremena”, otkrila je za Gloriju nakon promjene Nevena. Uživala je u tretmanu i razveselila samu sebe nakon dugo čekanja da saloni otvore.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Čini se da su kozmetički i frizerski saloni svima jako nedostajali, iako u njima ovih dana vlada drugačija atmosfera nego dosad.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

DUNJA ILIĆ NAPADNUTA NA ULICI: Samo je prevrnula očima i zažalila što nije imala kamen u rukama

Nova pjesma Dječijeg hora “Pačići” ove nedjelje