in

MISTERIOZNA SMRT SUPRUGE BORE DRLJAČE: Kroz prošlost, više puta pokušala da se ubije

Slatka-Tajna.Eu

Pjevač Bora Drljača i dan-danas ne zna zašto je njegova supruga Verica napisala oproštajno pismo pa podigla ruku na sebe. Prošlo je više od 10 godina otkako je njeno beživotno tijelo pronađeno u parku kod hotela Jugoslavija, a Drljači nije jasno kako je preživio tu tragediju koja ga je zadesila.

– I dan-danas patim za Vericom. I prije toga je pokušavala da se ubije. Prvi put je popila šaku tableta. Našao sam je u kući u nesvjesti na podu i odmah je odvezao na VMA. Tamo je bila na ispiranju. Spasao sam joj život! Stvarno ne znam iz kog razloga je to uradila. Vjerujte mi! Mislim da joj pored mene ništa nije nedostajalo, imala je sve. Zacrtala je da to uradi i nisam mogao da je spriječim- ispričao je Drljača jednom prilikom.

– Drugom prilikom ponovo je ostala sama kod kuće. Djeca i ja nismo bili tu. Kad sam ušao u stan, zatekao sam oproštajno pismo. Sjećam se samo da je pisalo: ‘Mnogo sam se umorila, izvini. Čuvaj mi djecu.’ Iste sekunde sam pozvao policiju i počeo da je tražim- izjavio je jednom prilikom on, a nedugo zatim policija ju je pronašla mrtvu u parku gdje je inače išla da vježba.

Jedan doktor tada je rekao pjevaču da ko jednom pokuša da se ubije, više se neće spasti.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Iskreno, nisam ni čitao policijski dosije, tih dana mi to nije bilo ni na kraj pameti. Je*eš istinu, istina je da je nema! Da li se ubila pištoljem, otrovala, ugušila, objesila, isti je đavo! Ja ni dan-danas ne znam šta se zaista desilo. To je mnogo uticalo na djecu i mene. Imala je u sebi neki đavo. Priznajem, griješio sam milion puta. Išao sam po turnejama, ona je ostajala sama. Meni je to profesija, morao sam po dva-tri mjeseca da budem u Americi. Ne mogu da krivim sebe, to je posao. Radio sam i zarađivao- ispričao je Drljača jednom prilikom, piše Kurir.rs.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Postavljena Georgijevska lenta od 75 metara

MAJA ŠUPUT O BIVŠIM LJUBAVIMA: Taj nije imao ni za kikiriki!