in

SESTRA SANDRE REŠIĆ SE BORI SA KANCEROM: Ona je bukvalno izgubila kosu za jedan sat

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Sandra Rešić završila je u obaveznoj izolaciji od 14 dana zbog korona virusa pošto je doputovala iz Dubaija. Ona se ne žali na situaciju u kojoj se našla jer je, kako sama kaže, zahvalna na tome što je zdrava. Rešićeva je otvorila dušu i otkrila potresne detalje iz života, te progovorila o sestri Ameli, koja se bori sa kancerom.

Najstarija Sandrina sestra Amela već 17 godina živi u Americi, a Rešićeva je ispričala kroz kakvu je golgotu prošla tokom trajanja borbe sa rakom.

– Mi smo prošle godine uspjeli da sakupimo novac za Amelu. Njoj je kancer u remisiji, odnosno povlačenju. To je počelo kao kancer grla, pa se proširilo na štitastu žlezdu, koju su morali da joj izvade, pa su tu malo napravili haos. Kancerogene ćelije su bile slobodne pošto su uklonili štitastu, sva sreća da nije otišlo na pluća. Ali na vrijeme smo sakupili novac za tri glavne hemioterapije, gdje je ona imala strašno gađenje. Ona je bukvalno izgubila kosu za jedan sat. Sada je sve to u povlačenju, ona je dobro, hvala bogu. Kontroliše sve tabletama. Čujemo se, rekla mi je da se ne sekiram i da će sve biti okej. Vjerujemo i nadamo se da će sve biti kako treba- rekla je Sandra, piše Kurir.rs.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Učestvuj u muzičkom takmičenju HP Song Battle

Na CMC festivalu u Vodicama: Ammara Mistrić & Almas Smajlović