in

IMALA SAM PROBLEME S LJIGAVIM MUŠKARCIMA: Maja Šuput nije imala sreće u ljubavi

Slatka-Tajna.Eu

Maja Šuput odradila je gostovanje u YouTube emisiji ‘Podcast Inkubator’ repera Fil Tilena gdje se raspričala o brojnim temama iz privatnog života i posla.

-Spavam po četiri sada, to mi je dosta, navikla sam biti umorna i da mi je preko dana loše.Navikla sam da radim,tako da i korona ne može da mijenja navike. Prva ulazim u salu, a izlazim posljednja, pjevam od 8 navečer do 5 ujutro.Ljudi me pitaju zašto radim toliko puno. Jer to mene ‘pali’, sam osjećaj da to neko ne može, a ja mogu. To je stres i nervoza, znam se i rasplakati, ali stres me uzbuđuje– dodala je.U izolaciji se ‘malo dobila kilogramski’ jer njezin suprug Nenad Tatarinov kuha dobro poput Steve Karapandže,
-Svaki dan, to su bakanalije, delicije, tartufi.. Moram biti čovjek, degustiram.Na gažama svaki vikend skinem dvije kile– napominje Maja,a onda progovorila o ljubavi.

Birala sam muškarce koji su bili potpuno krivi za mene, ali su se bojali da ne ispadnu manje bitni jer nisu javne osobe, da su svojim lažnim ponašanjem odavali lažnu sigurnost. Glasniji je pa misli da će mene verbalno nadglasati. Imala sam problem s ljigavim muškarcima, šarmerima bez pokrića koji su na prvu dopadni, ali jako samodopadni. Veliki šmekeri- pojasnila je.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

VRELO IZDANJE: Fani Stipković iz karantina u Malagi

Vlasnici pivare poklonili 2.600 litara piva