in

ČUDO IZ KIJINIH RUKU: Kockareva iskoristila stare stvari za nove

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Kija Kockar svakodnevno s fanovima na Instagramu dijeli zanimljivosti iz svog privatnog života, a jedna od njih posebno je zaintrigirala sve.

Naime, prije nekoliko večeri u svom stanu pronašla je staru kutiju sa najrazličitijim salvetama koje je skupljala godinama, dok je bila mala. Tada je najavila da će ih na kreativan način iskoristiti za nekoliko dana, a sada je otkrila šta je zapravo uradila.

Kija je odabrala one najinteresantnije i stavila ih ispod staklene površine svog klub-stočića u dnevnom boravku u svom stanu na Zvezdari.

– Uspomene su način da zadržite stvari koje volite, stvari koje vi ustvari jeste, kao i one koje nikada ne želite da izgubite- rekla je Kija.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Salvete skupljam preko dvadeset godina, imam ih još. Htjela sam da radim onaj dekupaž ali bi se boje izgubile, a imam druge salvete za to. Nema ništa ljepše nego kad gledaš nešto sto si kao mali skupljao i razmjenjivao… Dosta toga mi je dala bakina najbolja prijateljica koja je nažalost preminula prije 10 godina. Ona mi je često donosila iz Njemačke, a ostalo smo mijenjali u školi- objasnila je Kockareva, piše Kurir.rs.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Kuvar Džej Lo otkriva glavnu tajnu njene ishrane

Lijepa glumica viđena kako izlazi iz kuće Bred Pita