in

TAKMIČARIMA SE NEĆE SVIDJETI NOVA PRAVILA: Poznato kad se nastavljaju “Zvezde Granda”

Slatka-Tajna.Eu

“Zvezde Granda” nastavljaju sa snimanjem 25. maja, ali sa velikom promjenom – bez kandidata koji nisu iz Srbije.

Kako zvanično saopštava “Grand” produkcija, donijeto je nekoliko odluka, a razlog zbog kojih se sve mijenja jeste pandemija.

– Zbog trenutne situacije i još uvijek zatvorenih graničnih prelaza snimanje “Zvezda Granda” nastavlja se 25. maja sa kandidatima iz Srbije – navodi se iz “Granda”.

– Gledaoci će uživati u četiri fantastične epizode muzičkog takmičenja do kraja aktuelne televizijske sezone. Zbog ljetnje pauze sezona neće biti završena u junu kao prethodnih godina, već će se nastaviti u septembru budući da imamo vrsne kandidate iz regiona i svijeta koji su se do sad predstavili. Mentori će vrijedno raditi sa svim učesnicima kako bi se na jesen “Zvezde Granda” nastavile tamo gdje ih je i zadesila pandemija korona virusa – navodi se u saopštenju “Grand” produkcije.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Saša Popović i njegov tim će ovog ljeta raditi online audicije, a one kandidate koji prođu kasting očekuje uzbudljiva muzička borba.

– Od septembra će novi kandidati uz određena pravila steći mogućnost da se pridruže kandidatima koji su već u takmičenju. O tome će detaljnije govoriti Saša Popović koji će zajedno sa žirijem učiniti takmičenje još zanimljivijim – saopštila je “Grand” produkcija.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Aleksandru Prijović vrijeđali, odmah reagovao njen suprug Filip

TONY CETINSKI: Otvorite Goli otok za nas koji ne želimo da se vakcinišemo