in

SANDRA AFRIKA PRIZNALA: Zaradila sam 15.000 eura bakšiša za jednu noć!

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Sandra Prodanović, poznatija pod umjetničkim imenom Sandra Afrika, prethodnih nekoliko dana provela je u poljoprivrednom domaćinstvu u Ivanjici, kod svoje kume. Ona za “Blic” otkriva da je uživala upoznajući dodatno prirodu i pomažući oko poslova koji se izvršavaju na imanju.

– Bilo mi je dosadno u Beogradu i tom nekom gradskom životu. Malo sam otišla u Ivanjicu da odmorim i lijepo sam se provela, vrijeme je bilo osrednje. Pomagala sam oko kokošaka i prasića, imaju svašta nešto u domaćinstvu. Probala sam i da sjednem na traktor, ali nisam pokušavala da ga vozim (smijeh). Kao mala sam često išla na selo – rekla je Afrika.

U medijima se dosta spekulisalo o pjevačicinim nekretninama, a ona je sada za “Blic” otkrila da u Šapcu ima veliku kuću od 800 kvadrata, dok u Beogradu živi u stanu od oko 70 kvadrata na elitnoj lokaciji.

– U jednom popularnom beogradskom naselju imam stan, a u Šapcu kuću. Dok sam svojevremeno tamo živjela u to vrijeme sam je i pravila. Fotografije koje viđate na Instagramu su iz kuće u Šapcu, koja ima 800 kvadrata. Ovdje imam stan u luksuznom naselju od 70 kvadrata – rekla je Sandra, dok na našu konstataciju da takav jedan stan kao što ona posjeduje košta između 150.000 i 200.000, ona potvrđuje.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Za kraj smo morali da pitamo da li pjevači dobro zarađuju i kakva je situacija oko bakšiša na velikim slavljima gdje često pjevaju neka od najvećih imena.

– Naravno da dobro zarađuju. Taj bakšiš se dijeli na svadbi i ne postoje toliko ogromne cifre predstavljene u medijima. Postoji više kolega koji budu na svadbama, ali to mi na kraju sve dijelimo zajedno sa muzičarima. Svadbe se rade na fiksno, zavisno ko koliko traži, neki uzimaju od 6 do 10 hiljada eura. Na kraju bakšiš koji se dobije na svadbi stavlja se u crnu kutiju, odakle se isplaćuju fiksni honorari muzičarima, a šta ostane od bakšiša svi međusobno podjelimo. Moj najveći bakšiš je bio možda oko 15.000 eura, ali sve se to podijeli i individualno je – zaključila je Sandra Afrika za “Blic”.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Electro Acoustic sutra objavljuje singl „Drive & Chill“

Ilon Mask i supruga dali djetetu ime koje niko ne može izgovoriti