in

RAZVOD NA POMOLU? Zbog žestoke svađe Severina napustila dom Kojića

Slatka-Tajna.Eu

Kap koja je prelila čašu je to što je navodno Severina tražila da se renovira Kebina kuća, da se razlupa bazen u dvorištu i u njega dopremi morska voda.

– Seve je van sebe otkad joj Milan Popović ne dozvoljava da vidi njihovog sina Aleksandra. Cijela porodica Kojić pružila joj je podršku u teškim trenucima. Primili su je u svoj dom tokom pandemije i rekli da ostane koliko god želi i da se ponaša kao da je u svojoj kući – rekao je izvor blizak Kojićima i nastavlja:

– Prvih nekoliko dana sve je bilo u najboljem redu, a onda je lista njenih zahtjeva postala sve veća. Rekla je Igoru da bi trebalo da razmisle o renoviranju kuće. Tražila je da za dvorište kupe veliku garnituru i ležaljke kako bi mogla na miru da se sunča i pravi lijepe fotografije za Instagram. Imala je zamjerke i na Kebin bazen, pa je predložila da i njega izlupaju, stave nove pločice i napune ga morskom vodom. E, tada je Kojićima pukao film.

Keba je svom sinu navodno rekao da “malo smiri ženu” i tu je nastao haos između supružnika.

– Igor je razgovarao sa Seve i rekao joj da u ovom trenutku nije pametno da daju novac na renoviranje kuće i dvorišta. Keba neće još dugo nastupati zbog pandemije, njegova ušteđevina se uveliko krcka, a oni nemaju druge izvore prihoda. Tu su se žestoko posvađali, pa je Seve bijesno izletjela iz kuće za vrijeme policijskog časa, zbog čega je morala da plati kaznu od 50.000 dinara (oko 800 KM) – ističe izvor.

Nedugo poslije toga Seve je spakovala stvari, napustila kuću Kojića i otišla pravo za Hrvatsku.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


-Sama je u Zagrebu proslavila svoj 48. rođendan. S Igorom se nije vidjela ni čula čak 21 dan. On je i dalje bijesan na nju zbog toga kako se ponašala kod njegovih roditelja u gostima. Igor i Seve su i ranije imali burne svađe i pomirenja, ali mi se čini da je ovoga puta stvar baš ozbiljna – zaključuje izvor.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

JEDAN DETALJ JE OSTAO UPEČATLJIV: I danas se pamti vjenčanje Dragane Mirković

MALI TEST ZNANJA: Znate li kako se zapravo zove Ilda Šaulić?