in

ĐANI SE POŽALIO ZBOG EKONOMSKE SITUACIJE A LUKAS PORUČIO: Šta da kažem ja koji izdržavam tri bivše žene?!

Slatka-Tajna.Eu

Radiša Trajković Đani sa suprugom Slađanom izdržava kaznu kućnog zatvora, koja mu je određena nakon kršenja pravila policijskog časa i okupljanja u vrijeme epidemije korone.

Dodatnu muku stvara mu to što, kako kaže, izdržava četiri porodice, zbog čega će morati da smanji rashode, a njegovu izjavu prokomentarisao je Aca Lukas.

– Ja izdržavam tri porodice sam, imam tri bivše žene. Svako nekog izdržava. Šta da radimo što je predugačka pauza, je l’ treba da zamolimo koronu da nam skrati pauzu, pa da možemo da zapjevamo? Još dugo nakon ove pauze nećemo raditi. Ja se zgrozim kad čujem ljude kako komentarišu kako će za mjesec dana sve biti normalno! Đanija volim kao brata i ne treba mnogo da se žali, pa šta ja da kažem koji izdržavam tri žene- rekao je Lukas, dok njegovo hapšenje nije želio da komentariše.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Nisam ni toliko upućen šta i kako. Ja sam Đanija zvao i znam šta sam mu rekao. Pitao sam ga da li mu treba nešto, ali neću da kažem šta sam mu rekao. Ako tvoj prijatelj ubije nekog, nećeš ga nikad izdati i kad nije u pravu- zaključio je Aca, piše Kurir.rs.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

”NA POLA KOPLJA” UGLEDAO SVIJETLO DANA: S kim je Alen Islamović snimio novi duet?

Aleksandru Prijović vrijeđali, odmah reagovao njen suprug Filip