Džulija Roberts u kupatilu odala počast balu Met Gala koji je otkazan

Slatka-Tajna.Eu

Poput brojnih zvijezda, proslavljena američka glumica Džulija Roberts ne krije kako joj nedostaje hod na crvenom tepihu svečanih događanja otkazanih usred pandemije virus korona.

Svojom najnovijom objavom na Instagramu, Džulija je stoga odlučila odati počast otkazanom izdanju glamuroznog bala Met Gala.

U svijetu šoubiznisa, prvi petak u maju postao je sinonim za glamurozni bal Met Gala – gala događanje u njujorškom muzeju Metropolitan kojeg mnogi nazivaju i ‘Oskarom Istočne obale’, a poput brojnih događanja, ova tradicionalna modna manifestacija otkazana je usred vladajuće pandemije virusa korona.

Holivudska miljenica Džulija Roberts na svom Instagram profilu se odlučila osvrnuti na ovo događanje humanitarnog karaktera u organizaciji jedne od najuticajnijih žena u modnoj industriji – urednice američkog izdanja magazina Vogue, Ane Vintur.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Kako bi odala počast otkazanoj Met Gali, dok se Amerika nastavlja boriti s pandemijom, 52- godišnja Džulija Roberts odlučila je podijeliti fotografiju svog izdanja u raskošnoj, crno-bijeloj haljini od tila, na kojoj s čašom u ruci vješto pozira naslonjena na prozor kupatila apartmana u Njujorku.

U ovom glamuroznom izdanju Džulija nikada nije viđena na Met Gali, a iako spomenuto izdanje nikada nije doživjelo svoju premijeru na crvenom tepihu Džulija je, između ostalog, otkrila kako je za njega zaslužna njena prijateljica i stilistica Elizabet Stjuart s kojom dugi niz godina uspješno sarađuje.



Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

HARI MATA HARI: Spreman sam snositi posljedice!

SLOBINA VJERENICA DOŽIVJELA MALI PEH: Jelena pokazala više no što je trebalo