Soraja uhapšena na Žabljaku

Slatka-Tajna.Eu

Soraja Vučelić-Masoni (34) uhapšena je na Žabljaku zbog sumnje da je počinila krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje virusa korona.

Prema saznanjima Vijesti, sa starletom uhapšena je i Podgoričanka M.M. (33).

“Postupajući po operativnim informacijama policija je izvršila kontrolu jedne vikendice u naselju Borje u kojoj su zatečene dvije ženske osobe, S.M. i M.M. a koje nisu posjedovale potvrde o izuzetku od zabrane međugradskog saobraćaja. Osim kršenja mjere zabrane međugradskog saobraćaja one su prekršile i zabranu okupljanja u objektima stanovanja licima koja nisu članovi zajedničkog porodičnog domaćinstva. S.M. i M.M. su privedene i uz krivičnu prijavu sprovedene državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilšatvu u Pljevljima”, rečeno je iz Uprave policije.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Ime kontroverzne starlete, osim u rijaliti programima, našlo se u evidenciji policije u Crnoj Gori, ali i Srbiji, pa joj je tako u ljeto 2018. godine zabranjen ulazak u Srbiju u skladu sa Zakonom o strancima na osnovu kog se ulazak u zemlju može zabraniti stranim državljanima u cilju zaštite javnog poretka ili sigurnosti Srbije i njenih građana.

(Avaz)


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

SVE SE VIDI: Luna masturbirala usred dana pred kamerama

OPET SE IZVUKAO: Darko Lazić platio da ne ode u zatvor