in

DŽENITA HINDIĆ, MODEL IZ BUGOJNA: Mladost je na mojoj strani

Slatka-Tajna.Eu

Bugojanka Dženita Hindić (21), koja odnedavno živi u Kaknju, već više godina bavi se modelingom. Iza nje je titula prve pratlje Miss ZE-DO Kantona. Zbog školovnja nije prihvatila ponude da, kao zaštitno lice, promoviše proizvode vrlo respektabilnih firmi.

– Nudile su mi se vrlo primamljive ponude koje nisam mogla prihvatiti. Čovjek se mora upitati šta želi postići nekim postupkom a da, zbog njega, sutra ne hoda pognute glave. Mladost je na mojoj strani. Na ovaj posao niko me nije nagovorio. Jednostavno, to je bila moja želja. Listajući modne časopise zamišljala sam kako se i moje lice smješi sa njihovih stranica. Moja porodica, škola, moji prijatelji i poznanici podržavaju me u ovome – kaže nam Dženita.

Kako čaršija gleda na tvoje aktivnosti?

-Mjesto u kojem živim, mala je sredina te i u njemu vlada isti mentalitet kao i u drugim naseljima. Čim neko iskoči iz kolotečine nađu se „dežurni kritičari“ koji bi željeli upravljati tvojim životom. Svoju egzistenciju planiram vezati za modeling. To je moja prva ljubav i od nje se ne odustaje lako. To je strast koja ispunjava moju dušu. Najbitnije je da sve ovo što radim, radim dostojanstveno nastojeći da ne obrukam ni sebe ni porodicu i da pritom budem sretna.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Vic dana: Svadba unazad – Vicevi

Stranica nije pronađena – 404 Not Found