in

MAJKA DRAGANE MITAR OTKRILA: Mjesecima nije vidjela sina, on i ne želi da je vidi

Slatka-Tajna.Eu

Jadranka Mitar otvorila je dušu i dala svoj sud o kćerkinom odnosu sa oženjenim Edisom Fetićem.

Majka Dragane Mitar naglasila je da se oboje ponašaju nezrelo, ali je to ne čudi jer su u zatvorenom prostoru. Ona je otkrila i šta se događa sa sinom rijaliti-zvijezde Jovanom i koliko trenutna situacija utiče na njega:

– Dragana je imala ugovor da viđa Jovana jednom mjesečno. Eto, ona već dva mjeseca nije vidjela sina. Zvala sam produkciju da joj kažu da je dijete dobro. Ne znam da li je ta informacija došla do nje. Nikome nije bilo ni na kraj pameti da se ovako nešto može desiti. Jovan je kod mene, ja ga čuvam. On je super, nema šta moja kćerka da brine- ističe Jadranka i dodaje:

– Samo što Jovan ne želi da vidi Draganu zato što se svađa. Jako mu nedostaje. Stalno govori: ‘Neću da gledam mamu, gledaću je kad se vrati’.”

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


O Zilhi Jadranka ima da kaže samo jedno.

– Torta koja je unijela pometnju Draganu ne treba da je interesuje. Ne znam šta pokušava Zilha. Ono je stvarno bruka i sramota. Može samo da napravi još veći jad. Šta reći? To je strašno ako je stvarno torta od nje. Njihova veza je kontroverzna. Dragana treba da bude spreman na razne bockalice i provokacije. Ne znam da li su ovi ljudi ludi? Zašto toliko potenciraju da će Edo da se vrati Zilhi? Gdje da se vrati? To su gluposti, oni su raščistili zauvijek. Užasno me nerviraju ta pitanja. On mora da se vrati toj djeci, njegova su. Mora da komunicira sa tom ženom, dok djeca ne napune 18 godina- iskrena je Jadranka, piše Kurir.rs.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Hanka Paldum i Amir Kazić Leo u izolaciji zapjevali sevdalinku

Obilježavanje Dana planete Zemlje: Hayat Production predstavlja pjesmu „Majko Zemljo“