in

NIJE IMAO IZBORA: Darko Lazić o hapšenju

Slatka-Tajna.Eu

Darko Lazić je juče oko 13 sati uhapšen u mjestu Subotište kod Brestača, jer je vozio bez vozačke dozvole. Pjevač je tom prilikom kažnjen novčanom kaznom od 2000 eura, a za onda je i javno priznao šta se zapravo dogodilo.

-Što se tiče jučerašnjeg zaustavljanja policije moram da kažem da drugog izbora nisam imao jer sam morao da vodim svoje dijete kod doktora, dijete je imalo temperaturu, ja sam to morao. Jedva čekam da počne sve ovo da bih ponovo počeo da polažem za vožnju, jer želim ponovo da položim, naravno, ja sam svoju kaznu platio već danas i to se neće ponavljati više, što se tiče toga što sam morao jer nije imao ko drugi da vozi. Dijete je dobro, hvala Bogu imalo je samo temperaturicu. To je sve prošlo i to je to– ispričao je Darko.
Pjevač je, kako se navodi, još prethodnog dana sudiji za prekršaje rekao da je ovog puta morao da sedne za volan. On priznao je da je vozio bez vozačke dozvole i da je 14. marta ove godine bio isključen iz saobraćaja.Lazić je, kako se dalje navodi, rekao sudiji i da od skora ima vozača, ali da juče on nije mogao da ga vozi. Takođe je dodao da je morao da sjedne za volan kako bi dijete odvezao kod ljekara.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Dogodilo se na današnji datum, 1. maj

Đoganijeva u nervnom rastrojstvu zbog raskida: Gagi zaurlao na Lunu, pa htio da joj otvori kapiju da pobjegne iz “Zadruge”