Nataša Bekvalac najavila totalni preokret

Slatka-Tajna.Eu

Nakon što je na Instagramu priznala da se ugojila 7 kilograma, Nataša Bekvalac odlučila je da je vrijeme za radikalne promjene.

Poznata pop diva ovih dana radi žustro na svom fiizčkom izgledu. Nakon priznjanja da se u izolaciji ugojila sedam kilograma, riješila je da svoj život totalno preokrene.

Budući da je veliki gurman i da svojim ukućanima često prirpema razne ukusne senzacije, zbog viška kilograma Nataša Bekvalac vratila se zdravom režimu ishrane. Sada u njenoj dnevnom meniju možete vidjeti isključivo žitarice i bobičasto voće.

Po receptu ljekara nutricioniste, lijepa novosadska Barbika odličila je da je vrijeme za promjene. Svoje obroke svela je na minimum. Na taj račun se i našalila u svom stilu pa je rekla da „jede kao ptičica„.

Pored toga što je odlučila da svoje obroke koriguje do najsitnijih detalja, Nataša Bekvalac kreće i sa redovnim treninzima.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Vježbe u kombinaciji sa ishranom biće pun pogodak, pa će iz karantina išetati kao holivudska diva ili kako ona kaže – medenjak srna ranjena, prelijepa.

Naravno, ovaj „Self-description“ mnoge je nasmijao, ali svakako očekujemo Natašin povratak u punom sjaju!


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Država moli građane: Jedite pomfrit najmanje dva puta nedjeljno – Virus korona

Poslije preležane korone, Tom Henks poklonio krvnu plazmu